Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
 

Cine suntem

 

Vila Hygeia – reședință pentru seniori

 

Vila Hygeia este o adevărată reședință pentru seniori. Aceasta a fost proiectată în colaborare cu renumita Școală Postliceală Sanitară Hygeia din Sibiu și cu profesorii universitari din cadrul Facultății de medicină din Heidelberg – Germania.

Personalul reședinței este format din medici specialiști în geriatrie și gerontologie și din asistente medicale care au absolvit cu succes Școala P.S. Hygeia, și au experiență profesională de durată în azilele și clinicile din Germania.

Întreg personalul medical are misiunea de a implementa informațiile și tehnicile de nursing din domeniul de îngrijire vârstnici în cadrul Vilei Hygeia.

Iar beneficiarii acestor servicii de înaltă calitate medicală sunt seniorii noștri.

Vila Hygeia oferă pacienților imobilizați sprijin și îngrijire medicală de calitate superioara 24 din 24 de ore.

Seniorii beneficiază de activități fizice, mentale și spirituale de petrecere a timpului în cadrul vilei, ceeea ce îi ajută în confortul fizic și psihic, iar atenția lor se mută din sfera bolii și a suferinței în cea a echilibrului.

De asemenea, Vila Hygeia oferă posibilitatea menținerii unei vieți sociale prin relaționarea cu persoane de aceeași vârstă, care trec prin aceleași schimbări și se confruntă cu aceleași dificultăți.

Astfel, Vila Hygeia, oferă o alternativă fidelă a propriului cămin, dar la standarde de înaltă calitate medicală, socială și sanitară, atât pentru persoanele vârstnice, cât și pentru cei imobilizați, care necesită o supraveghere medicală permanetă și programe individuale.

Oferim serviciile sistemului de avertizare (Nurse call) în caz de urgență medicală, mai precis fiecare rezident beneficiaza de o bratara tip ceas (nurse call), cu ajutorul careia poate solicita ajutor din orice loc al cladirii.

Iar absolvențiilor Școlii P.S. Hygeia le oferă șansa unui loc de muncă în Sibiu, unde pot să pună în aplicare tehniciile de nursing de înaltă calitate și profesionalism, specifice țărilor occidentale.Așadar profesionalismul este aplicat cu succes în Vila Hygeia!

Utilități / avantaje:

Vila Hygeia Sibiu fiind o reședință de lux pentru seniori prețuiește foarte mult calitatetea si nu cantitatea. Pentru asigurarea calității, Vila Hygeia dispune momentan de 25 de locuri. Astfel, vom acorda servicii de calitate fiecărui locuitor în parte pentru nevoile sale.

Pentru cei interesați de mai multe detalii, contactați: 0757834102

 

Personalul la Vila Hygeia:

Doctori

Asistente medicale

Infirmiere

Psihologi

Kinetoterapeuți

Logoped

Ergoterapeuți

Maseur

iProfesor de sport pentru seniori

Linie de gardă

Preot

Utilități / avantaje:

Vila Hygeia Sibiu fiind o resedinta pentru seniori de calitate pune foarte mult pret pe calitate si nu pe cantitate. Pentru asigurarea calitatii Vila Hygeia Sibiu nu dispune de mai mult de 25 de locuri. Asadar fiecare locuitor in parte primeste timpul si acordarea necesara pentru nevoile sale.

Personal:

Asistente medicale specializate si in Germania in azile de batrani

Infirmiere

Doctori 

Psihologi

Kinetoterapeuti

Ergoterapeuti

Maseuri

Profesor de sport pentru seniori

Linie de gardă

Preot